Autosloperij Friesland

Zoek jij naar een autosloperij in Friesland?

Autodemontage Lettinga is te vinden in Drachten, in Friesland. Het adres als het gaat om het kopen van een goedkope tweedehands occasions, verkoop gebruikte- en nieuwe (auto)onderdelen, verkopen van je auto, onderhoud of reparaties.

Autosloperij Friesland

Sinds 1985 zijn wij al te vinden op de Hemmen 104 in Drachten, Friesland. Je kunt dus rekenen op de ervaring van onze medewerkers!

Autosloperij Friesland

Wisselend aanbod goedkope tweedehands occasions

Wij hebben standaard een wisselend aanbod van goedkope tweedehands occasions. Ben je dus op zoek naar een goedkope tweedehands auto in Friesland? Kom dan langs bij ons! Met merken zoals: Volkswagen, Volvo, Audi, Mercedes, Peugoet, Renault, Fiat, Opel, Mitsubishi, Toyota en nog veel meer.

Zes dagen per week geopend

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Te bereiken via mail, telefoon, of whatsapp

Gemakkelijk te bereiken via mail, telefoon en whatsapp. Stuur ons foto’s van jouw sloopauto zodat we je een gericht bod kunnen geven, of stuur ons bijvoorbeeld een foto van het onderdeel dat je zoekt zodat wij hem kunnen vergelijken.

Auto inkoop Friesland

Wil je je sloopauto verkopen? Vul het formulier in en je ontvangt van ons een bod op jouw auto.Je kunt van ons een reactie binnen 24 uur verwachten op werkdagen.

Gebruikte- en nieuwe (auto)onderdelen

Zoek je gebruikte of nieuwe (auto)onderdelen? Wij hebben een ruime voorraad. Zoek je een specifiek onderdeel? Wij zijn gemakkelijk te bereiken via mail, telefoon of via whatsapp. We helpen je graag verder.

Onderhoud & reparatie

Zoek je een autosloperij in Friesland die jouw auto repareert, neem contact met ons op. Bij ons is het mogelijk om tweedehands onderdelen te gebruiken voor de reparatie zodat je goedkoper uit bent!